Paine fara gluten Va place aroma painii crocante proaspat scoase din cuptor? De ce sa nu va placa? Va puteti bucura de aceasta aroma chiar si in dieta fara gluten. Nu conteaza daca va doriti franzela, chifle, focaccia sau pizza. (...mai mult) | |
Fusilli cu ardei gras si cimbru Cimbrul este o planta aromatica bine-cunoscuta din cele mai vechi timpuri si este indispensabila in multe retete, cu precadere in bucataria mediteraneana. (...mai mult) | |
Parfe de zmeura Doriti un desert racoritor cu fructe? Ce spuneti despre acest parfait cremos cu zmeura proaspata si miere? (...mai mult) | |
Tagliatelle cu pesto de primavara Pesto este un preparat clasic al bucatariei italiene. Se prepara rapid si este usor de adaptat. Aici va prezentam o versiune de primavara, cu multe legume. (...mai mult) | |
Parfe “After eight” Menta si ciocolata pentru un desert revigorant, cu o aroma delicata. Pentru cei mai pretentiosi dintre gurmazi. (...mai mult) |