Conditii de utilizare site

Generalitati

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.naturame.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.


Continut site si Drepturi de autor

naturame.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele descrieri sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori.

Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Site-ul Naturame.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei S.C. Naturame Organic S.R.L.
Sigla Naturame.ro este marca inregistrata.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului naturame.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul naturame.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor naturame.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Naturame Organic S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.


Dispozitii finale

naturame.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.naturame.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa info@naturame.ro.


Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Naturame.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. Naturame.ro si afiliatii sai din reteaua mediactiv.ro pot ocazional sau periodic sa trimita prin email informari si mesaje promotionale. Utilizatorul poate oricand sa-si retraga adresa de email din lista de corespondenta fie automat din contul sau, fie bifand optinunea de dezabonare din mesajul de email primit, fie trimitand un email catre expeditor cu mentiunea "nu doresc sa primesc noutati sau mesaje cu caracter comercial".      


Naturame.ro