Informatiile cu caracter personal şi detaliile de livrare si plată furnizate sunt guvernate de o politică de confidenţialitate strictă – in conformitate cu  Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date" si "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice".
Naturame.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Naturame.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Naturame.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere periodice,  poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Naturame.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Naturame.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Naturame, se pot dezabona din contul lor sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.
Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@naturame.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@naturame.ro.


Naturame.ro