DemeterDemeter este o asociatie ecologica ce a construit o retea de organizatii pentru certificare in intreaga lume. In prezent, Demeter International are 16 membri din Europa, America, Africa si Noua Zeelanda.

Demeter-International reprezinta in jur de 4.200 de producatori Demeter din 43 de tari.
Demeter este marca de produse a Biodynamic® Agriculture.

Numai partenerii strict controlati si cu contracte incheiate au permisiunea de a utiliza aceasta marca. Un amplu proces de verificare asigura respectarea stricta a standardelor de productie si de prelucrare Demeter International; procesul este urmarit pas cu pas, de la productia agricola la prelucrarea si ambalarea produsului final.
In timp ce peste tot globalizarea este la ordinea de zi, Demeter sprijina cu tarie localizarea.
Conservarea culturii rurale bazata pe traditii agricole locale, a mestesugurilor si securitatea pe termen lung pentru structurile regionale sunt principiile urmate peste tot in lume unde Demeter activeaza.

Produsele cu caracter provin dintr-o legatura stransa cu solul si cu mediul inconjurator al unei anumite regiuni. Cine nu apreciaza aroma inconfundabila a unui vin de buna calitate ce  oglindeste influenta speciala a solului si climei locale? Aceasta nu este in contradictie cu faptul ca Demeter activeaza pe 5 continente, in 38 de tari din intreaga lume, pentru ca recunoaste ce este mai bun din toate regiunile lumii.

Sa va bucurati de morcovi de la ferma vecina la fel de mult  cum va bucurati de cafeaua Demeter din Mexic!


Naturame.ro