Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 3

Disponibilitate: in curs de aprovizionare
Cod: 181003

Pret: 69,49 LEI / cutie

Producator: Holle Holle

Cantitate: 600 grFara gluten

Descriere

Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 3

Formula de lapte praf instant pentru sugari, recomandata de la 10 luni pana la sfarsitul anului 3, de preferinta parte a unui regim echilibrat, incluzand mese cu cereale. Poate fi folosita ca supliment dupa alaptarea la san sau in situatia in care Holle organic pentru sugari Formula 2 sau oricare formula 2 nu potoleste foamea bebelusului. Holle organic pentru sugari Formula 3 potoleste foamea, fiind dezvoltat sa satisfaca cerintele nutritionale ale copilului dumneavoastra. Nu contine gluten sau zahar.


Ingrediente organice in proportie de peste 99% (lapte ecologic integral din ferme in care animalele sunt tinute in mediul lor natural).
Preparare: simplu si rapid - se amesteca cu apa fiarta.

Valori nutritionale (100 gr) : calorii 2027/483 kJ/kcal, proteine 13.5 gr, carbohidrati 58.8 gr (din care zahar 41.3 gr, lactoza 40.9 gr, glucoza 0.1 gr, maltoza 0.4 gr, amidon 11.5gr), grasimi 21.5 gr (din care acizi grasi saturati 7.8 gr, acizi grasi mononesaturati 8.7 gr, acizi grasi polinesaturati 4.9%), sodiu 0.219 gr, potasiu 666 mg, cloruri 361 mg, calciu 479 mg, fosfor 403 mg, magneziu 55 mg, fier 6.7 mg, fibre 0.0 gr..

Mod de preparare: Inainte de preparea laptelui se sterilizeaza biberonul. Se incalzeste la 50 grd C cantitatea de apa necesara conform tabelului de dozare, dupa care se toarna in biberón. Se adauga in biberon numarul de masuri de lapte praf indicate in tabela (masura se umple fara a presa laptele praf si se egalizeaza cu un varf de cutit). Se agita bine si lasa sa se raceasca la 37 grd C inainte de a hrani bebelusul.

Producator: Holle baby food GmbH.
Origine: Elvetia.
Certificat Agriculture Biologique.
Certificat Bio-Siegel.
Produse asemanatoare cu

Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 3

Promotie
Ulei de corp bio cu miere si lapte - Lotiuni si uleiuri de corp
Pret redus:
18,99 LEI / sticla
Vizualizeaza
Promotie
Praf de copt bio - Aditivi
Pret redus:
3,99 LEI / plic
Vizualizeaza
Promotie
Ciocolata bio cu lapte si alune - Ciocolata
Pret redus:
12,99 LEI / buc
Vizualizeaza
Cuvinte cheie pentru

Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 3holle produse holle lapte holle lapte bio formula lapte capra lapte de capra bio lapte instant lapte instant bio formula pentru sugari alimente bio alimente holle produse bio organic
Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 3 - Naturame.ro