Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 2

Disponibilitate: in curs de aprovizionare
Cod: 181002

Pret: 68,49 LEI / cutie

Producator: Holle Holle

Cantitate: 2*300 grFara gluten

Descriere

Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 2

Formula de lapte praf instant pentru sugari.
Preparare: simplu si rapid - se amesteca cu apa fiarta.

Ingrediente organice in proportie de peste 99% (lapte ecologic integral din ferme in care animalele sunt tinute in mediul lor natural).

De la 6 luni pana la sfarsitul anului 3.
Poate fi folosit ca supliment dupa alaptarea la san sau in situatia in care Holle organic pentru sugari Formula 1 sau oricare formula 1 nu potoleste foamea bebelusului. Holle organic pentru sugari Formula 2 foate fi folosit in alimentatia sugarului de peste 6 luni, de preferinta parte a unui regim echilibrat, incluzand mese cu cereale. Holle organic pentru sugari Formula 2 potoleste foamea, fiind dezvoltat sa satisfaca cerintele nutritionale ale copilului dumneavoastra.
Fara gluten.
Acest produs poate fi folosit in alimentatia cu biberon a copilului pana la 3 ani, fiind insa ideal si pentru prepararea meselor cu cereale Holle.

Valori nutritionale (100 gr) : calorii 2070/494 kJ/kcal, proteine 11.6 gr, carbohidrati 58.7 gr (din care zahar 36.0 gr, lactoza 34.8 gr, glucoza 0.2 gr, maltoza 1.0 gr, amidon 7.6gr), grasimi 23.5 gr (din care acizi grasi saturati 8.5 gr, acizi grasi mononesaturati 9.6 gr, acizi grasi polinesaturati 5.4%), sodiu 0.236 gr, potasiu 570 mg, cloruri 390 mg, calciu 538 mg, fosfor 450 mg, magneziu 48 mg, fier 6.1 mg, fibre 0.0 gr.

Mod de preparare: Inainte de preparea laptelui se sterilizeaza biberonul. Se incalzeste la 50 grd C cantitatea de apa necesara conform tabelului de dozare, dupa care se toarna in biberón. Se adauga in biberon numarul de masuri de lapte praf indicate in tabela (masura se umple fara a presa laptele praf si se egalizeaza cu un varf de cutit). Se agita bine si lasa sa se raceasca la 37 grd C inainte de a hrani bebelusul.

Origine: Elvetia.
Certificat Agriculture Biologique.
Certificat Bio-Siegel.

* schimbare de gramaj de la 2*450 gr la 2*300 gr datorata producatorului
Produse asemanatoare cu

Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 2

Promotie
Tablete bio pentru masina de spalat vase - Curatenie
Pret redus:
19,99 LEI / cutie
Vizualizeaza
Promotie
Ulei de corp bio cu miere si lapte - Lotiuni si uleiuri de corp
Pret redus:
18,99 LEI / sticla
Vizualizeaza
Promotie
Ulei bio pentru corp Baby Neutral - Cosmetice
Pret redus:
31,99 LEI / flacon
Vizualizeaza
Cuvinte cheie pentru

Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 2holle produse holle lapte holle lapte bio formula lapte capra lapte de capra bio lapte instant lapte instant bio formula pentru sugari alimente bio alimente holle produse bio organic
Lapte praf bio instant pentru sugari Formula 2 - Naturame.ro