Seminte bio de susan natur

Disponibilitate: in curs de aprovizionare
Cod: 012018

Pret: 7,49 LEI / punga
Pret redus: 6,99 LEI / punga

Producator: Petras Bio

Cantitate: 250grPromotie

Descriere

Seminte bio de susan natur

Semintele si uleiul de susan sunt surse sigure de vitamine, nutrienti, minerale si lipide.

Este de remarcat continutul ridicat de proteine, calciu, cupru, magneziu, zinc, seleniu, fier, vitaminele B1,D, E., lecitina (valoroasa pentru sistemul nervos).

Dintre seminte, susanul este cel mai bogat in fitosteroli, cu implicatii in cresterea imunitatii ,reducerea riscului de cancer, scaderea nivelului de colesterol. Studiile recente au aratat chiar ca un consum moderat si regulat de susan poate juca un rol esential in prevenirea cancerului de colon sau a celui de piele.

Are proprietati antiinflamatorii si poate fi folosit in tratarea arsurilor sau a durerilor aparute in cazul artritelor, prin continutul ridicat de calciu si magneziu.

Susanul este o importantă sursă de calciu uşor asimilabil. Poate fi folosit zdrobit în râşniţa de cafea şi amestecat cu miere si suc de lamaie, formând o pastă sau din el se poate prepara lapte de susan.Făina din seminţe de susan are un conţinut de calciu de trei ori mai mare decât aceeaşi cantitate de lapte.În mâncăruri, savoarea seminţelor de susan creşte considerabil atunci când sunt prăjite. Ele pot fi adăugate la salate, legume, supe sau la sosuri.

Cuvinte cheie pentru

Seminte bio de susan naturseminte seminte bio seminte susan susan bio susan natur bio
Seminte bio de susan natur - Naturame.ro