Uleiul de floarea soarelui este furnizor de acizi grasi esentiali, in special acid linoleic si vitamine grase solubile.
Laptele de san contine acid linoleic suficient, in timp ce laptele de vaca este sarac in astfel de substante. Intrucat laptele de vaca este si diluat cu apa inainte de varsta de 7 luni, devine esential adaosul de ulei de floarea soarelui. (a se vedea retetele de pe ambalaj). In plus, sistemul de aparare impotriva infectiilor este intarit si foamea este potolita pentru mai multa vreme.

In retetele dumneavoastra recomandati adaosul de ulei de floarea soarelui?


De ce este atat de important?

Uleiul de floarea soarelui este furnizor de acizi grasi esentiali, in special acid linoleic si vitamine grase solubile.
Laptele de san contine acid linoleic suficient, in timp ce laptele de vaca este sarac in astfel de substante. Intrucat laptele de vaca este si diluat cu apa inainte de varsta de 7 luni, devine esential adaosul de ulei de floarea soarelui. (a se vedea retetele de pe ambalaj). In plus, sistemul de aparare impotriva infectiilor este intarit si foamea este potolita pentru mai multa vreme.
Dupa 7 luni, laptele nediluat si nedegresat contine destule grasimi, astfel incat adaosul de ulei de floarea soarelui nu mai este necesar.
Va recomandam sa utilizati ulei de floarea soarelui obtinut prin presare la rece si, alternativ, ulei de porumb.
Uleiul obtinut prin distilare sau uleiul de masline nu sunt recomandate datorita compozitiei lor.

Noutati
Naturame.ro